Een sportief feestje. Dat was de eerste editie van de Maashorst Trailrun, dat zondag 7 april plaatsvond in het prachtige natuurgebied dat de gemeenten Uden, Landerd, Oss en Bernheze met elkaar verbindt. Ruim zeshonderd deelnemers werkten zich in het zweet en genoten met volle teugen van de fraaie routes door het bos.

Maashorst Events is een mooi initiatief dat Maashorst Ondernemers in samenwerking met De Keien Atletiek Uden op poten heeft gezet. Een grote dank hierbij aan Patrick en Mieke van camping De Heische Tip die heel gastvrij hun prachtige onderneming als start- en eindpunt van Maashorst Trailrun hebben laten fungeren. Door dit gebaar hebben deze Maashorst Ondernemers er mede voor gezorgd dat hét Oergebied van Brabant goed op de kaart is gezet.

De aftrap van Maashorst Trailrun werd gedaan door wethouder Hans Vereijken (gemeente Landerd) en de Landerdse burgemeester Marnix Bakersmans nam deel aan deze unieke trailrun.

De heerlijke appels die uitgedeeld werden waren geheel belangeloos verstrekt door Ekoplaza Uden.
Hierbij dus ook een grote dank voor deze biologische supermarkt!

Tijdens de trailrun zelf zijn ook veel sportieve Maashorst Ondernemers gespot. Klik hier en check of jij ook op de gevoelige plaat bent vastgelegd!