BERGHEM – Osje heeft een eigen Sport Route in de bossen van Herperduin gekregen. Alle kinderen in Oss zijn welkom op het openingsfeest woensdag 17 april om 14:00 uur bij het Openluchttheater Hoessenbosch, Hoessenboslaan 51 in Berghem.

Wethouder, boswachter en twee spelers van TOP Oss lopen mee!
Samen met Osje, boswachter Jorn Martens, wethouder Kees van Geffen, twee spelers van TOP Oss wandel je als allereerste de Osje Sport Route. Tijdens deze route krijg je allerlei leuke en sportieve opdrachten. Heb je de hele route gelopen? Dan staan er bij het Openluchttheater Hoessenbosch gezonde hapjes voor je klaar en kun je meedoen aan allerlei sportieve activiteiten. Het feest duurt tot 16:00 uur.

Osje Sport Route begint bij het Klauterwoud
De Osje Sport Route begint en eindigt bij natuurspeeltuin het Klauterwoud, Hoessenboslaan 51 in Berghem. De route is 1,5 kilometer lang. Op de route staan paaltjes met nummers in het bos om niet te verdwalen. Bij ieder nummer hoort een leuke opdracht of een interessant feitje. In het midden van de route kom je uit bij het Ganzenven, daar is een mooie picknickplaats met een uitkijktoren gemaakt.

Kijk voor meer informatie en de routekaart op: www.datisoss.nl