NISTELRODE – De wisent is een indrukwekkend dier, prachtig om te zien. Deze dieren wonen niet zomaar in De Maashorst. Ze hebben een taak en voeren die op hun eigen specifieke manier uit. De imposante dieren zijn erg gesteld op hun rust en privacy. Voorlopig mogen er daarom geen wandelaars of fietsers het wisentgebied in. Speciaal opgeleide Wisentgidsen hebben wel toestemming om met een beperkte groep het gebied in te gaan. Zorg dat je erbij bent 14 april!

Auto’s worden geparkeerd op de grote parkeerplaats van het natuurcentrum. Er wordt gestart in het natuurcentrum met korte informatie. Hierna vertrekt de groep van max. 20 personen naar de wisenten. Kinderen mogen mee vanaf 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene per kind. Daar we lopen over ongelijk terrein en het enige tijd kan duren voordat we de wisenten zien verdient het aanbeveling om in goede conditie te zijn. De wandeling duurt naar verwachting tussen de 2 en 3 uur.

Honden zijn niet toegestaan! Na afloop krijg je een kop koffie/ thee in het centrum. Deelname is op eigen risico. Je kunt aanmelden tot vrijdag 12 april 16.00 uur.

Tijd: 10.30 uur
Kosten: € 7,50 per deelnemer incl. koffie/thee
www.natuurcentrumdemaashorst.nl