De week is weer voorbijgevlogen, zo ook in de economische schil van natuurgebied de Maashorst.

We hebben er weer een aantal nieuwe Maashorst Ondernemers-collega’s bij: Theetuin ‘Op Kreitsberg’, Jij en je leven, Wood&Work by Bram, Restaurant Clemens, Fraai! Verkoopstyling en interieuradvies, Maashorst administratie, TravelXL Schaijk en Tuincentrum Meijs. Voor het bestuur is het mooi om te zien dat de tak Toerisme en Recreatie ook gewoon blijft groeien en daarnaast de BIZZ ook zijn toename ziet van leden.

Er staan al veel evenementen op de planning de komende maanden. Je ontdekt ze op de agenda van Maashorst Ondernemers. Heel bijzondere kunst, exposities, excursies en sportiviteiten zoals wandelingen en toernooien. En deze willen we er alvast even uitlichten. Lekker klimmen en klauteren in Uden het mooiste klimpark van Brabant dat gelegen is bij Teugel Resort. Hoe hoog durf jij? Een leuk uitstapje voor in de carnavalsvakantie!

De nieuwsbrief is er ook weer uit naar de leden en belangstellenden. Daarin onder andere:

  • Check de website ondernemers, jouw presentatie!
  • Welkom nieuwe leden
  • Waar ben jij goed in?
  • Maashorst Events zet jouw bedrijf op de kaart
  • Agendapunten aanleverenWil jij de nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je dan in via de website op de homepage helemaal onderaan. Of lees hier de webversie.

Veel leesplezier.