De week is weer voorbijgevlogen, zo ook in de economische schil van natuurgebied de Maashorst. Afgelopen week ging het bestuur van Maashorst Events met wethouder Peter van Boekel in gesprek over de toekomst van de Maashorst. Zoals iedereen overal heeft kunnen lezen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe structuur. Een positief opbouwend gesprek over een toekomstbestendige Maashorst. Dit wordt vervolgd..

Intussen gebeurde er ook bij Maashorst ondernemers van alles waarvan we nog niet de helft weten. Hierbij een oproep. Stuur bijzondere activiteiten, initiatieven, vermeldingen, mediaberichten over je bedrijf naar redactie@maashorst-ondernemers.nl. Hiermee krijgen we onze website zo volledig mogelijk.

Volop in het nieuws! Skippy, de albino Wallabee die met veel liefde wordt verzorgd door Kim en Twan van Bakel. Zij doen hun best om het beestje gezond groot te krijgen en hebben daarom de hele dag deze kleine baby wallabee als vervangende moeder bij zich. Hoe bijzonder! Dat viel ook op in de media; zoals in het Brabants Dagblad en op Omroep Brabant. Ook de Maashorst School zag dit als een mooi leermoment voor de leerlingen. Op de Facebookpagina van Vakantiepark Zevenbergen meer over Skippy.

Maar er was nog meer! Zo vond op zondag 17 maart bij Alpacafarm Vorstenbosch een heuse meet & greet met alpaca’s plaats! De deelnemers konden naast de leuke dieren ook genieten van een gratis appelflap! Zeker voor herhaling vatbaar!

Nog meer goed nieuws van een Maashorst Ondernemer!
BillyBird park Hemelrijk in Volkel opent 21 april de Oervallei; een compleet nieuwe natuurspeeltuin! In de Oervallei kun je op zoek gaan naar goud, fossielen opgraven, swingen op schommels van maar liefst 11 meter hoog en nog veel meer avonturen beleven!