VORSTENBOSCH – Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, organiseren wij een evenement: Vol in de Wol. Onze alpaca’s worden 2 mei geschoren, dus ze zitten dan echt vol in de wol. Daardoor zien ze er extra lief en aaibaar uit! Iedereen is welkom tussen 9.30 uur en 17.00 uur, toegang is gratis. Deze dag worden er ook een aantal betaalde activiteiten georganiseerd, zoals de alpacawandeling, alpaca meet & greet en yoga tussen de alpaca’s.Planning:
9:30 tot 10:00 uur – Helpen bij het voeren van de alpaca’s.
9:30 tot 17:00 uur – Foto challenge, gave alpaca prijzen te winnen, lees hieronder meer over de foto challenge.
9:30 tot 17:00 uur – Alleen deze dag hebben we een extra ruim assortiment van de super zachte sjaals en plaids van alpacawol van het merk Alpaca Loca. De wijnrode en okergele sjaals zijn deze dag te koop met 15% korting.
9:30 tot 17:00 uur – Diverse kraampjes, waaronder Made by Cora en Alpaca America Fashion.
10:00 tot 12:00 uur – Alpacawandeling – VOL.
11.00 tot 12.00 uur – Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – reserveren hier.
11.00 tot 15.00 uur – Lunch in de alpacabar – vooraf reserveren niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden.
12.30 tot 13.30 uur – Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – reserveer hier.
13:00 tot 13:45 uur – Alpaca Meet & Greet – VOL.
14:00 tot 16:00 uur – Alpacawandeling – VOL.
14.00 tot 15.00 uur – Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – reserveer hier.
15.30 tot 16.30 uur – Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – reserveer hier.
16:30 tot 17:00 uur – Helpen bij het voeren van de alpaca’s.

We organiseren deze dag een foto challenge. We nodigen alle amateur fotografen en professionele fotografen uit om de mooiste alpaca foto te maken. Jullie mogen onder begeleiding in de weide bij onze groep merries. Als we veel geluk hebben zijn zelfs de eerste veulens dan al geboren. De foto’s dienen uiterlijk 24 april digitaal aangeleverd te worden bij info@alpacavorstenbosch.nl. De jury is Die Ene Fotograaf. Hij is ervaren in het fotograferen van alpaca’s in de weide en tijdens evenementen, zoals alpaca shows. De mooiste foto’s winnen gave alpaca prijzen, deze worden binnenkort bekend gemaakt. De winnaars van de foto challenge maken we zaterdag 27 april bekend.

Blijf op de hoogte van ons evenement via onze social media.

Alpacafarm Vorstenbosch

Leeghandseweg 12
5476 VD Vorstenbosch