TravelXL Schaijk is hét bekendste reisbureau van Schaijk en omstreken. Yvonne Bloemers: “Wij geven zeer deskundig advies op maat en adviseren uit eigen ervaringen, maar zijn anders dan andere reisbureaus door onze persoonlijke touch. Onze specialiteit is het samenstellen van vakanties, cruises en reizen geheel op maat van de wensen van u, onze klant. Ook voor uw zonvakantie naar Spanje, Griekenland, Turkije of waar ook ter wereld kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak, bel of mail of kom gewoon langs”

TravelXL Schaijk
Contactpersoon: Yvonne Bloemers
Runstraat 13
5374 AA Schaijk
0486-461155
schaijk@travelxl.nl
www.travelxl.nl/schaijk

Samen sterk

Social Media
Social Media

Yvonne Bloemers

“Ik ben Yvonne Bloemers en ik woon samen met Peter Swinkels en onze zoon Stan in Schaijk. Mijn hobby’s zijn reizen, fietsen en wandelen. Daarnaast ga ik graag op de MTB door de Maashorst. Ik ben blij met mijn eigen reisbureau aan de Runstraat te Schaijk – TravelXL. Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank als reisadviseur kreeg ik in 2003 de kans om het reisbureau van de Rabobank over te nemen, Dit doe ik al jaren met veel plezier en inmiddels mag ik wel zeggen dat ik hét reisbureau ben van Schaijk en omgeving. Ook in de verschillende omliggende dorpen weten ze het reisbureau te vinden. Wat verkopen we tegenwoordig op een reisbureau? Reizen naar alle bestemmingen van de wereld. Van een weekend weg tot een luxe cruisevakantie. Van een AI vakantie Turkije tot een complete verzorgde reis op maat naar Zuid Afrika en van een gezinsvakantie en een jongerenreis tot een zakelijke groepsreis. Kortom; wilt u een bijzondere reis maken dan moet u zijn bij TravelXL. Daarbij ontzorgen wij u en zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is. Samen met mijn medewerksters Sanne, Saskia en Betsie staan wij voor u klaar en regelen het graag.”