Maashorst Administratie verzorgt de uitvoerende kant van de administratie en alle daarbij behorende taken zoals de BTW aangifte en aangifte Loonheffingen. Of u nu zelf de administratie voert, of volledig door ons laat voeren, Maashorst Administratie biedt u grip op de administratieve zaken van het ondernemerschap.

Ook kunnen wij voor u de jaarrekening en de daarbij behorende fiscale aangiften opmaken.

Maakt uw bedrijf een sterke groei of andere verandering door? Dan kan dit mogelijk consequenties hebben voor uw onderneming. Denk hierbij aan; wijziging van rechtsvorm, afdekken van risico’s, personeel, financiering e.d.. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Maashorst Administratie
Contactpersoon: Bas van der Heijden
Kerkveld 69
5388 RH Nistelrode
0412-318011
info@maashorst-administratie.nl
www.maashorst-administratie.nl

Altijd accuraat en adviserend

Social Media

Bas van der Heijden

Mijn naam is Bas van der Heijden, getrouwd en samen hebben we twee kinderen. Ik ben mijn eigen administratiekantoor gestart eind 2015 en ben begonnen omdat ik, in tegenstelling tot veel accountants-/administratiekantoren, ik geen drempel opwerp naar mijn klanten toe. Als je iets vraagt gaat de ‘meter’ niet meteen lopen, omdat ik dat niet bij mij vindt passen. Bij mij geen administratieve verplichtingen bij accountants-/administratiekantoren, geen nadruk op checklijstjes invullen. De laagdrempeligheid spreekt mij aan en ik ben makkelijk te benaderen en altijd in voor een babbeltje.

De mooiste taak als ondernemer vind ik zelf het ondernemen. Altijd zoeken naar een nieuwe manier om inkomsten te genereren evenals een nieuwe manier om werkzaamheden te optimaliseren, zodat ook mijn klanten hiervan kunnen profiteren.

In mijn vrije tijd ben ik actief bij Pinksterfeesten Nistelrode en trap ik op vrijdagavond graag een balletje bij RKSV Prinses Irene.