HEESWIJK-DINTHER – Op zondag 14 april zijn er weer Lentekriebels in Heeswijk-Dinther. De toegang tot het evenemententerrein is gratis. Er zijn knuffel boerderijdieren en er is een pony. Producten van de museumboerderij, zoals jam, honing, brood, eigengemaakt houten speelgoed, en overtollige oude voorwerpen uit het overvolle museummagazijn worden er verkocht. Er worden pijl en bogen, katapults en fluitjes gemaakt. Je mag, op veel plaatsen meedoen aan allerlei creativiteit! De historische groenten hof, waar in het seizoen weer veel ‘bijna vergeten groenten’ groeien, demonstreert. Elke jongere of oudere tuinman/vrouw mag mee komen planten. In de ‘plantjestent’ en in ‘den hof’ is informatie over zeldzame groenten te vinden. Vrolijke live- muziek, lekkere boerderij pannenkoeken en drankjes, een groot terras.

Wil je ook nog graag rondgeleid worden in het unieke boerderij museum, dan betaal je daarvoor de normale entreeprijzen.
Meer weten over dit museum met zijn vele mogelijkheden ? Kijk dan op: www.museumboerderij.nl en volg ons op Twitter en Facebook.