UDEN – Tijdens Hullie carnavalsvakantie is Hullie dagelijks geopend en hebben we weer extra activiteiten. Voor het eerst is er een Hullie Tom-Du shop-for-a-day-event en wegens groot succes komt Hullie Pizzawerkwinkel terug. Kom jij tijdens Hullie carnavalsvakantie meegenieten?

Sinds een aantal jaren is er geen carnavalsprogramma meer bij Hullie, maar Hullie is wel dagelijks geopend tijdens de carnaval. Dus voor die mensen die de kinderen lekker willen laten spelen en die zelf willen genieten van heerlijk eten en drinken zonder carnavalsmuziek is Hullie de ideale uitvalsbasis.

Op donderdag 7 en zaterdag 9 maart vinden weer Hullie Pizzawerkwinkels plaats. Na het succes in de Kerstvakantie was er veel vraag naar en organiseren we dit opnieuw. In Hullie knutselhoek kunnen kinderen zelf hun pizza koksmuts versieren en daarna mogen ze onder begeleiding zelf hun pizza gaan maken. Daarna gaat deze in de oven en wordt het heerlijk smullen. Bij voldoende animo (minimaal vier kinderen, minimaal 6 jaar) worden de pizza werkwinkels gehouden om 15.30 uur. Hullie Pizzawerkwinkel kost € 5,- per kind. Reserveren kan via entree@hullie.nl Met wie kom jij in Hullie carnavalsvakantie heerlijk genieten?

Op vrijdag 8 maart vindt voor het eerst Hullie Tom-Du shop-for-a-day event plaats. Hullie Masjienekaamer wordt verbouwd tot een ruimte met een podium. Een kapper en visagist maken de kids mooi en vervolgens worden ze gekleed in de nieuwste Tom-Du items. Daarna mogen ze bij een echte fotograaf op de foto. En extra leuk: iedereen die op de foto gaat krijgt 10% korting op het setje kleding dat hij/zij draagt en maken ze kans om model te worden voor de officiële Tom-du fotoshoot voor de catalogus. Daarnaast kunnen de kids lekker komen spelen bij Hullie terwijl de ouders verder shoppen! 😉 Kom langs voor de nieuwe zomercollectie en de vele koopjes! Alle gemaakte foto’s worden als service ook nog op Hullie Facebookpagina gezet, zodat je ze er zelf af kunt halen. Deze extra activiteit vindt plaats tussen 11.30 en 15.30 uur. Er zijn naast de normale entreeprijs geen extra kosten verbonden aan deze activiteit.