VORSTENBOSCH – Alpacafarm Vorstenbosch is iedere zaterdag en zondag geopend voor bezoekers van 9.30 uur tot 17.00 uur. Maar op 15 maart zijn we extra geopend van 9.30 tot 17.00 uur. I.v.m. de staking binnen het onderwijs bieden we mensen de kans om een keer doordeweeks bij ons langs te komen zonder afspraak. We vinden het leuk dat op deze manier meer mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de alpaca. De entree is daarom gratis.

We hebben de weides en de stal zo ingericht dat er een gangpad is, waar bezoekers doorheen kunnen lopen. In het gangpad bij de weides hangen bordjes met leuke weetjes over de alpaca. Je kunt daar al onze dieren bewonderen. De veulens die rondspringen door de wei zijn heerlijk om naar te kijken. Als je geluk hebt komen de meest tamme dieren naar het hekwerk, zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn. Wil je het geluk een beetje helpen dan kun je in de (winter)maanden als de alpaca’s binnen staan een bekertje voer kopen in de alpacabar.

Alpacafarm Vorstenbosch
Leeghandseweg 12
5476VD Vorstenbosch

06–23073883
info@alpacavorstenbosch.nl