VORSTENBOSCH – Boek een alpaca meet & greet. Ieder weekend is onze alpacafarm te bezoeken. Echter het betreden van de weides of het binnenverblijf kan enkel onder begeleiding. Door het boeken van een meet & greet kom jij nog dichter bij onze dieren.

Tijdens de meet & greet ga je in de weide of het binnenverblijf bij de meest tamme alpaca’s. Zij zijn erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Iedere deelnemer mag de dieren uit de hand laten eten en ze kunnen geaaid worden. Ondertussen wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Na de meet & greet kun je nog een rondje lopen over onze farm en een drankje drinken in onze alpacabar.

De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier en kost €7,50 per persoon. Er is per keer plaats voor ongeveer 20 personen. Kinderen onder de twee jaar zijn gratis en kun je bij inschrijving vermelden bij opmerkingen. Maximaal één kind per volwassene. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Zondag 17 maart is een heuse Alpaca meet & greet dag op onze alpacafarm. Die dag dingen alle deelnemers mee voor een Alpaca cadeau pakket. Daarnaast krijg je bij bestelling van je eerste drankje een gratis appelflap. En dat voor maar €7,50 per persoon. Alle reden om juist deze dag deel te nemen aan één van onze meet & greets.

Klik hier om te reserveren voor de geplande alpaca meet & greets. Indien er tijdens een bezoek aan onze farm nog plaatsen vrij zijn is het ook mogelijk om ter plekke te reserveren.

Het is daarnaast mogelijk om een privé meet & greet te boeken. Je gaat in een besloten groep onder begeleiding de weide of het binnenverblijf in. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Lees meer over: groepsuitjes.