NISTELRODE – Nooit geweten dat ‘de mol’ zich in uw gezelschap bevindt!

Alle deelnemers voeren gezamenlijk de opdrachten uit, maar met de aanwezigheid van een mol – een saboteur – in hun midden, is dat voortdurend een lastige klus. Wie de mol is houdt iedereen voortdurend in zijn greep, maar een slimme speler kan ontdekken waar en hoe de mol saboteert. Om alle opdrachten tot een goed einde te brengen moeten alle deelnemers samenwerken, maar … wie is te vertrouwen en wie niet?    Want de mol is er altijd bij en probeert de opdrachten te saboteren…

De extra moeilijkheidsgraad tijdens deze speurtocht is het oplossen van de puzzel van “de bekende BN-er”; u komt telkens een stukje dichter bij de uitkomst. En die is verrassend!

Uw familiedag of bedrijfsfeest wordt gegarandeerd een succes!

Los door het bos
Palmenweg 5
5388 SG Nistelrode
06-22509314