De week is weer voorbijgevlogen, zo ook in de economische schil van natuurgebied de Maashorst. Bij de Maashorst Ondernemers lijkt het voorjaar al begonnen, ook al is de start van het seizoen natuurlijk in april.
Zondagmiddag 17 februari zorgden de vier muzikanten van de groep ‘HaRP’ voor gezellige live-muziek in de Boshut bij Charme Camping Hartje Groen in Schaijk. HaRP speelde een prachtige set van pure, eerlijke en verrassende muziek uit de Americana-, folk-, soul- en countryscene.

Op diezelfde zondagmiddag stond een heerlijke wandeling op het programma, georganiseerd door Natuurcentrum De Maashorst. De start was deze keer bij Naat Piek in Uden. Onder leiding van IVN natuurgidsen werd een wandeling gemaakt van ongeveer 15 kilometer. De IVN natuurgidsen weten alles van het natuurgebied en kunnen dit smakelijk vertellen. Een onderhoudende tocht waar ook menig Maashorst Ondernemer al ooit getuige van was, omdat de tocht ook aangeboden wordt bij de cursus ‘Ambassadeur van de Maashorst’.

We hebben deze week ook twee nieuwe Maashorst Ondernemers mogen ontvangen: Rinus Meijs van Tuincentrum Meijs, Tuincentrum Meijs is ontstaan vanuit de boomkwekerij eind jaren ’60. Door de jaren heen is het sortiment breder geworden en biedt het bedrijf thans op ruim 8.000 m2 een compleet aanbod voor tuin en huis. Met de doorontwikkeling van de onderneming is de kernwaarde van het groen overeind gebleven. Daarnaast is ook de kwekerij verder uitgebreid. Maatschappelijk verantwoordt ondernemen is een kernbegrip. Klik hier voor meer informatie over dit unieke tuincentrum.

Ook Stella Westerhof van Jij en je leven. Met 15 jaar ervaring in meditatie, klank en sjamanisme, biedt Stella een andere manier van leven. Mild zijn voor jezelf en je omgeving, overgave en een ontspannen leven. Diepe verbinding met je innerlijke kracht en realiseren wie je echt bent. Ervaren dat je veel meer bent en kunt dan je denkt. Meer informatie over deze Maashorst Ondernemer vind je hier.

Er staan al veel evenementen op de planning de komende maanden. Je ontdekt ze op de agenda van Maashorst Ondernemers. Heel bijzondere kunst, exposities, excursies en sportiviteiten zoals wandelingen en toernooien. Fijne week.