Over nieuws gesproken: we kunnen we er niet aan voorbijgaan dat Geert Versteijlen uit Oss, heel spijtig zijn functie neerlegde bij Stuurgroep De Maashorst, hij was een bijzonder betrokken bestuurder. Het bestuur van Maashorst Ondernemers bestaat ook uit allemaal ontzettend betrokken ondernemers en dat liet ook de voorzitter, Twan van Bakel horen, toen het Brabants Dagblad om zijn mening vroeg.

10 februari heeft Politiek Café ‘Zout’ enkele belanghebbende uitgenodigd om het hierover te hebben. Twee hoofdpersonen in de Maashorstdiscussie, Geert Versteijlen en wethouder Peter van Boekel, gaan in Oss met elkaar in debat. Politiek café Zout heeft hen weten te strikken voor een tweegesprek in het openbaar.

Ook wij als ondernemers hebben onze verantwoordelijk te nemen voor de Maashorst. Want de Maashorst groeit en biedt een schat aan mogelijkheden. Doordat wij als ondernemers faciliteren van ontmoeting, samenwerking en het delen van kennis, kunnen we groeien naar een optimaal ondernemersklimaat als drijvende kracht van de Maashorst.

Er is nog veel meer nieuws geweest afgelopen maand.
Er staan onwaarschijnlijk veel evenementen al op de planning in dit nieuwe jaar. Je ontdekt ze op de agenda van Maashorst Ondernemers. Hele bijzondere kunst, exposities, sportiviteiten; als wandelingen, toernooien en excursies…. agenda

Zo is ook de inschrijving gestart van het Wandel Event De Maashorst www.maashorst-events.nl

Opvallend is ook dat enkele wilde grazers meer bewegingsruimte krijgen. Wilde grazers kunnen nu de Palmstraat oversteken… lees hier verder

Een Maashorst instens begin van 2019.