Er was weer veel te doen in het gebied waarin wij ondernemen. We zijn natuurlijk afgelopen maand druk geweest met een bijzonder mooie folder, een nieuwe website en we hebben onze naam naar Maashorst Ondernemers omgezet. Hierover enkele nieuwsberichten op deze website van Maashorst Ondernemers.

We haalden de kranten met onze lancering. Lees hier meer over onze inzet om ons Ondernemers op de kaart te zetten: We haalden de krant met onze lancering: … lees verder

Grootste uitbreiding ooit
Een Maashorst ondernemer Hemelrijk, ook bekend als Billy Bird, opent een compleet nieuw speelgebied: Oervallei. In dit gebied worden meerdere nieuwe attracties en speeltoestellen geplaatst in het Oer thema. Er worden mega schommels geplaatst, er komt een attractie waar kinderen goud kunnen zoeken, er is een zandbak met een fossiel dat kinderen elke dag kunnen opgraven en een mega glijbaan. Het gebied wordt de grootste uitbreiding van het Brabantse recreatiepark in 10 jaar… lees verder

Maashorst Trailrun
Even aandacht voor een evenement dat zijn oorsprong bij Maashorst Ondernemers heeft. Een samenwerking tussen de enthousiaste atletiekvereniging De Keien en Maashorst Events heeft geresulteerd in Maashorst Trailrun. Ga zeker eens lezen over dit bijzondere evenement… lees verder

Een bijzondere week met veel mooie reacties.