VORSTENBOSCH – Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, organiseren wij een Vol in de wol dag. Onze alpaca’s worden 2 mei geschoren, dus ze zitten dan echt vol in de wol. Daardoor zien ze er extra lief en aaibaar uit! Deze dag organiseren we twee alpacawandelingen en een alpaca meet & greet. Daarvoor kun je je inschrijven via onze website. Daarnaast organiseren we deze dag een foto challenge. We nodigen alle amateur fotografen en professionele fotografen uit in de weide bij de alpaca’s. De fotografen krijgen een paar opdrachten mee om de alpaca’s op de foto te zetten. Als we veel geluk hebben zijn zelfs de eerste veulens dan al geboren. De foto’s dienen op Tweede Paasdag digitaal aangeleverd te worden. Er zijn diverse gave alpaca prijzen te winnen. De winnaars maken we zaterdag 27 april bekend. Meer informatie over deze dag en de foto challenge volgt binnenkort via onze website en social media.
Alpacafarm Vorstenbosch
Leeghandseweg 12
5476 VD Vorstenbosch