RAVENSTEIN –  Zondag 17 februari Zangworkshop & Liedrecital ‘Smachtende Liefde’ in de Garnizoenskerk van Ravenstein van 13.45 tot 15.00 uur. Zangworkshop met jong zangtalentklas ArtEZ Conservatorium Zwolle. Was je altijd al benieuwd naar hoe een zangles wordt gegeven? Sopraan en zangdocente Claudia Patacca licht in deze workshop een tipje van de sluier op met achter de piano haar collega en repetitor Wouter Munsterman. Vier jonge sopranen Noa van den Berg (uit Ravenstein), Sarah Konig, Sofia Asghari en Elles Venhuizen combineren hun middelbare school met wekelijkse zang en theorielessen aan het ArtEZ conservatorium in de jong talentklas of het voorbereidend jaar.
Aansluitend aan de workshop: Recital Claudia Patacca sopraan & Wouter Munsterman piano van 15.30 tot 16.30 uur. Claudia Patacca en Wouter Munsterman laten het thema ‘Smachtende Liefde’ in twee heel verschillende settingen horen.
Locatie:
Garnizoenskerk
Servetstraat 1
Ravenstein
Toegang concert is €10,-. Bijwonen workshop/masterclass is gratis, wel reserveren per email naar: secretariscultuurravenstein@gmail.com.  Vriendenpas geldig. Jeugd tot 18 jaar gratis