UDEN – In de Bibliotheek Uden is maandag 18 februari de eerste editie van Radboud Universiteit @ Bibliotheek. Het gaat om een gezamenlijk initiatief van de Radboud Universiteit in Nijmegen en de bibliotheken van de NOBB om wetenschapsnieuws toegankelijk te maken voor iedereen.

Digitale veiligheid
Het thema van de eerste bijeenkomst is digitale veiligheid. Gasten zijn wetenschapper Carlo Meijer die aan Radboud Universiteit onderzoek doet naar digitale veiligheid en privacy officer Jeroen Vulto van ziekenhuis Bernhoven in Uden. Zij gaan met elkaar en het publiek in gesprek over risico’s in de digitale wereld.

Radboud Recharge
Radboud Universiteit @ Bibliotheek is onderdeel van Radboud Recharge. Dat is een online service waarmee de Radboud Universiteit haar kennis gemakkelijk toegankelijk maakt voor een breed publiek. Ontdek onder meer boeiende lezingen en interviews met vooraanstaande wetenschappers. Word gratis lid, kies wat jij interessant vindt en houd je kennis up to date.

Kaartverkoop

De lezing in Uden begint om 20.00 uur. De entree is €5,- in de voorverkoop voor leden van de bibliotheek en Radboud Recharge. Niet-leden betalen €7,-. Kaarten zijn te koop in alle vestigingen van de NOBB of online verkrijgbaar. Radboud Recharge-leden kiezen in de kaartverkoop voor biebleden niet-NOBB.