Plannen voor 2019?!

HERPEN – Deze periode is er natuurlijk bij uitstek eentje om gezellig met de hele familie of gezin plannen te maken voor het komende jaar. Wat denk je bijvoorbeeld van een relaxte midweek of heerlijk verzorgd weekendje in het mooie gastenverblijf?

In het mooie Brabantse dorpje Herpen, in een omgeving van prachtige natuurgebieden en slaperige kerkdorpjes, vindt u Gastenverblijf Het Voorhuis. Het is de perfecte plek om met uw gezin, uw familie of een kleine groep (tot acht personen) te overnachten en tot rust te komen óf juist heel actief te vergaderen, te werken aan saamhorigheid in uw team en daarna uit te waaien in het mooie gebied De Maashorst.

Gastenverblijf Het Voorhuis combineert alles wat u nodig heeft voor een korte of langere vakantie. Binnen zijn er authentieke kamers in een huiselijke sfeer en ontbreekt het u aan niets. Buiten kunt u genieten van onze trots: de tuin. Een lust om te zien, te ruiken en te proeven. Het Voorhuis is te huren voor gezinnen, families of andere groepen tot acht personen. In overleg is dat aantal (w.o. kinderbedje en/of stapelbed) uit te breiden tot tien.
Ons vakantiehuis is uitermate geschikt voor paardenliefhebbers met de twee stallen, een wei en een inrijbak. Vanaf ons erf kunt u meteen starten met een mooie bos- of buitenrit. Ervaar de uitstrekte oerbossen, de hei en wandel of fiets tussen de vennen door.

Natuurlijk, Sfeervol, Genieten

Inspiratielocatie
Zoekt u een unieke locatie om inspiratie op te doen of voor uw vergadering, workshop of teambuilding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De rust en de natuurlijke omgeving zorgen voor een perfect overleg- en inspiratie klimaat voor u en uw partners.

Neem gerust contact met ons op: 06-22822934 of info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Het Voorhuis
Erfdijk 20
5373 KV Herpen

Check snel de beschikbaarheidskalender!

2021-08-10T20:03:15+02:00februari 19th, 2019|Categorieën: Maashorst informatief|Tags: , , |

Deel onze berichten met je netwerk... >>

Titel

Ga naar de bovenkant