HERPEN – Toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden.  Een gezellig uitje voor solexen met z’n tweetjes of solextochten met een compleet verzorgd arrangement voor grote groepen is bij solexverhuur BoerenSolex altijd gegarandeerd. Het solexen huren in Brabant en Gelderland op originele gereviseerde oldtimers is een geschikt onderdeel voor teambuilding, maar ook een leuk idee voor een geslaagd  bedrijfsuitje.  Met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn wij met ons familiebedrijf uitgegroeid tot een gewaardeerd adres voor het organiseren van uw solex uitstapje met kleine groepen en grote gezelschappen uit heel Nederland, België en Duitsland.

Wil je een geslaagd uitje organiseren dan is BoerenSolex het goede adres.
“Al twaalf jaar met veel plezier”…  Dat geldt voor onszelf maar zeer zeker ook voor onze gasten! Met een servicegerichte houding staat het slagen van het uitstapje voor onze gasten bij ons voorop. Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers is bij onze solex tochten en solex arrangementen inbegrepen. Voordat het gezelschap op pad gaat heeft iedereen uitleg gekregen en een proefrit op ons erf gemaakt.

Voor diegene die geen rijbewijs of bromfiets-certificaat hebben, bij ons kun je solexen en tandemsolexen huren.
Ook kun je ervoor kiezen om te toeren op onze sportieve elektrische fietsen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om als passagier de tocht mee te rijden in onze originele DAF YA-66 cabrio. Deze alternatieven voor volwassenen blijken met solex huren ook de oplossing voor groepen met enkele ouderen, jongeren of kinderen. Naast de Solextochten, die je 7 dagen per week kunt boeken, bieden wij diverse solex arrangementen:

BoerenSolex Arrangementen.
BBQ, Buffet of Pizza bakken.
Heerlijke Lunch.

BoerenSolex
St. Sebastianusstraat 3
5373 AC  Herpen

0486-416360 & 06-11266896
info@boerensolex.nl