Tuincentrum Meijs is ontstaan vanuit de boomkwekerij eind jaren ’60. Door de jaren heen is het sortiment breder geworden en biedt het bedrijf thans op ruim 8.000 m2 een compleet aanbod voor tuin en huis. Met de doorontwikkeling van de onderneming is de kernwaarde van het groen overeind gebleven. Daarnaast is ook de kwekerij verder uitgebreid. Maatschappelijk verantwoordt ondernemen is een kernbegrip.
Naast het leveren van het plantmateriaal kunnen wij de klant ook ontzorgen als het gaat over het op de juiste wijze planten van het geleverde groen. Graag helpen wij bij het maken van de juiste keuze voor de tuin en maken desgewenst samen met de klant gratis een eenvoudig beplantingsplan.
Voor het maken van de juiste keuze is het desgewenst ook mogelijk om planten rechtstreeks op de kwekerij uit te merken.

Tuincentrum Meijs
Contactpersoon: Rinus Meijs
Bosschebaan 23
5384 VX Heesch
0412-407030
www.tuincentrummeijs.nl

Groen doet leven!

Social Media
Social Media

Rinus Meijs

Al van jongs af aan heb ik, Rinus Meijs, de liefde voor bloemen en planten. In 1970 ben ik gestart met het kweken van bomen, heesters en vaste planten op professionele basis. Vanaf 1974 hebben wij ons tuincentrum, eerst in het dorp in Heeesch en vanaf 1981 op de huidige locatie aan de Bosschebaan, ook in Heesch. Wij kweken onze producten op een zo natuurlijk mogelijke wijze. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf, waar naast de eigenaren een hecht team van medewerkers dagelijks met veel passie werken aan opkweek van een prachtig product. Een product dat bijdraagt aan de vorming van een groene en kleurrijke leefomgeving, waar mensen gelukkig van worden. Onze bomen dragen bij aan de opname van CO2 en vormen de basis voor een gunstig klimaat in de leefomgeving van de burgers. Ons motto is dan ook ‘Groen doet leven’.