Een ideale plek om te pauzeren met een potje koffie of thee en eventueel met een heerlijk stukje gebak. Tevens kun je hier je zelfmeegebrachte boterham in alle rust opeten. Wij schenken potjes koffie, thee en kruidenthee. Bijvoorbeeld boerenmelange, vriendinnenthee en Rooibos Brabants kwartierke.

Theetuin Op Kreitsberg heeft geen vaste openingstijden dus als je zeker wilt weten of de Theetuin geopend is, bel dan gerust even van tevoren!

De theetuin is gesloten van 1 oktober tot 1 mei.

Theetuin “Op Kreitsberg”
Contactpersoon: Nel van Weert
Kreitsberg 24
5411 RH Zeeland
0486-452223
06-31908917
www.theetuinopkreitsberg.nl

Samen sterk

Social Media
Social Media

Nel van Weert en Martin van den Heuvel

“We runnen samen deze theetuin. Samen werken we in de tuin, verzorgen de workshops en Nel zorgt dat er altijd eigengemaakt gebak is. Wij zijn een theetuin begonnen om ook anderen te laten genieten van ons mooie plekje. Wij hebben door de hele tuin gezellige zitjes gecreëerd en er is een overkapping waar ongeveer acht gasten kunnen zitten als het weer wat minder is. Daarnaast is er ook een bushokje waar je knus kunt zitten met zijn tweetjes!”