Galerie logo clemens

Restaurant Clemens is een bijzondere, eigentijdse en informele ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, rangen en standen. Waar het gevoel van buiten ook binnen terugkomt. Waar elke bezoeker persoonlijke aandacht ervaart. Waar je als passerende fietser of wandelaar op het terras tot rust komt, waar je met vrienden en familie gezellig samenkomt voor een toegankelijke lunch of diner op niveau. Maar we zijn met onze zalen ook een ‘thuis’ voor een sfeervolle borrel, belangrijke vergadering of groots feest. Een plek met waar iedereen zich welkom voelt.

Restaurant Clemens
Contactpersonen: Loes Kappen en Olivier Forma
Willibrordusweg 81
5342 LG Oss
0412-622821
info@restaurantclemens.nl
www.restaurantclemens.nl

Wij kijken er enorm naar uit om van restaurant Clemens een groot succes te gaan maken!

Social Media
Social Media

Olivier Forma en Loes Kappen

Hi! Wij zijn Olivier Forma en Loes Kappen, een jong ambitieus stel met een passie voor eten en drinken.
We werken allebei sinds ons zestiende jaar in de horeca en hebben beide de middelbare en hogere hotelschool gevolgd. Na enkele jaren werkervaring opgedaan te hebben in diverse hotels in Amsterdam, zijn wij vanaf 1 december de nieuwe eigenaren van het voormalige Restaurant-Zaal ‘t Putje. Vanaf 1 april 2019 zullen wij, na een grote verbouwing,  onze deuren openen onder de naam Restaurant Clemens. Wij kijken er enorm naar uit om hier een groot succes van te gaan maken!