RAVENSTEIN – Tot en met 17 maart exposeert een groep amateurfotografen i.s.m. Mirjam Appelhof  in het Raadhuis van Ravenstein. In de vitrines laat Hilde Klomp haar mensbeelden zien met als thema ‘Vergankelijkheid’. Het Raadhuis is t/m maart op zaterdag en zondag open van 12.00 tot 16.00 uur.
Zeggingskracht van het beeld
Deze groep amateurfotografen ontmoetten elkaar tijdens een cursus georganiseerd door de Fotobond Brabant Oost met Mirjam Appelhof als mentor. De insteek was de zeggingskracht van het beeld te onderzoeken. Niet te registreren maar te gaan creëren. Een onderwerp uitdiepen dat heel dichtbij lag. Het proces te laten gelden en telkens te blijven verdiepen. Ze zijn de uitdaging aangegaan kaders te doorbreken om zo autonomer te werken. Hieruit is heel persoonlijk werk ontstaan.
De deelnemers zijn: Hans de Cortie, Ans Spierings, Arnoud Augustinus, Betaterra Piscus., Ben van Os, Quitama Everaard,  Paulette Noten, Paula Angles, Wilma van Geel, Karien Schwiebbe, Ilona Swinkels, Mirjam Evers,
In de vitrines exposeert Hilde Klomp haar mensbeelden met als thema vergankelijkheid.  Zij studeert binnenkort af in de beeldhouwkunst. Typerend voor haar werk is dat zij de schoonheid van eenvoudige dingen laat zien,  zoals beweging en de menselijke gestalte.
Te zien  t/m 17 maart in het Raadhuis van Ravenstein
Elke zaterdag en zondag open van 12.00 tot 16.00 uur, vrij toegankelijk