MAASHORST – Als je naar mooie samenwerkingen op zoekt bent, hoef je alleen maar bij je netwerk op bezoek te gaan. Je wens vertellen en voor je het weet heb je een prachtig resultaat. Twan van Bakel van Vakantiepark Zevenbergen kwam met mooie bomen, Paul, Kim en Paul van De Nistel Ontmoetingsplek uit Nistelrode wilde de bomen zagen en Marc van Hemert van Lasertechniek Nederland, ook uit Nistelrode, liet ons zien hoe je met een laserapparaat een uniek herkenningsbord maakt.

Deze drie Maashorst Ondernemers hebben de handen ineengeslagen en boden alle drie met gesloten beurs hun dienst aan. Een nieuw product waarmee we als Maashorst Ondernemers ons kunnen laten zien. ‘Welkom bij Maashorst Ondernemers’ staat op het stammetje. Gastvrij en met trots kunnen we op een duurzame manier ons lidmaatschap uitdragen.

Door deze samenwerking kwamen we tot een samenwerking zoals omschreven in een van onze kernwaarden: Verbindend! We willen ondernemers uit de Maashorst met elkaar in contact brengen om kansen te creëren.