Nieuwe website informeert de Maashorst bezoeker

Verbindend en oersterk

MAASHORST – Als je jezelf serieus neemt, doen anderen dat ook, denken wij. Met nieuwe media-uitingen laten we zien dat we als club willen groeien, wat ook werkt voor onze doelstelling voor dit jaar. We hebben als doelstelling om te zorgen dat alle ondernemers in Uden, Oss, Bernheze en Landerd weten dat we er voor hen zijn. Het is dan aan de ondernemers zelf om te beslissen of ze onze visie steunen. Voor ondernemers, door ondernemers rondom De Maashorst.

Serieus aangepakt

Er vloeide veel acties uit de nieuwe visie en missie. Zoals een nieuwe folder waarin de Maashorst ondernemers zich voorstellen. Deze folder zullen de ondernemers bij de leden neerleggen en ook bij netwerkbijeenkomsten gebruiken om andere ondernemers te enthousiasmeren.
Een nieuwe website die faciliteert en informatief is voor toeristen en leden. Een website waarop alle wetenswaardigheden, actualiteiten en toeristische trekpleisters in één oogopslag te vinden zijn en waar de bezoeker makkelijk zijn weg naartoe kan vinden.

Hoe werkt het?
Stichtingen, verenigingen en leden kunnen geheel kosteloos hun nieuwtjes aanleveren en wij zorgen ervoor dat deze op de website geplaatst worden. Agendapunten zijn voor iedereen kosteloos op te sturen en zullen op de agenda geplaatst worden. Deze kun je sturen naar redactie@maashorst-ondernemers.nl.

Daarnaast zijn de leden in categorieën te vinden op de website zodat het makkelijk en snel zoeken is als de bezoeker naar een bepaalde branche op zoek is. Ook het specifieke ledennieuws en de ledenagenda zijn onder de knop ‘Over Maashorst Ondernemers’ te vinden.
Ook handig is de ‘FAQ’; een lijst met uitleg, projecten en organisaties zodat je snel weet wie is wie in de Maashorst.
Je kunt je als ondernemer in de Maashorst ook online inschrijven en alle verbindingen zullen gekoppeld worden. Je krijgt een mooie bedrijfspresentatie op de website, je krijgt automatisch de nieuwsbrief en je wordt uitgenodigd voor de ledenbijeenkomsten waarop je kunt netwerken en elkaar op een informele wijze kunt leren kennen. Ook mag je dan gebruikmaken van de nieuwspagina. Je stuurt je nieuws op en het wordt voor je geplaatst op de website.
Volg je oerinstinct en word lid!