Lasertechniek Nederland is een dynamische onderneming met ruime ervaring in het laser graveren, laser markeren en laser snijden van de meest uiteenlopende materialen. Middels de Fiber-, CO2 & Galvo CO2 lasertechniek bewerken zij producten of nemen het gehele proces van ontwerp tot gereed product uit handen.

Door iedere dag weer met passie, creativiteit en heel veel enthousiasme te werk te gaan, is er ook de mogelijkheid om bij deze exclusieve importeur van HS Lasers de machine af te nemen. Met de enorme ervaring met fiberlasers, markeersystemen en graveersystemen zijn zij de perfecte partij u de uitleg te geven, te trainen in de vele mogelijkheden en van uitgebreid advies te voorzien.

Lasertechniek Nederland
Contactpersoon: Marc van Hemert
Bedrijvenweg 11c
5388 PN Nistelrode
0412-486703
06-22956993
info@lasertechnieknederland.nl
www.lasertechnieknederland.nl

Als ondernemer staat Marc klaar voor zijn klanten, maar vooral maakt hij graag samen met anderen mooie dingen

Social Media

Marc van Hemert

Marc van Hemert is de eigenaar van Lasertechniek Nederland en woont met zijn vrouw Antonia in Nistelrode. Samen zijn ze vaak te vinden in het bedrijf op het bedrijventerrein Kleinwijk, aan de Bedrijvenweg. Binnen vijf jaar creëerde Mark groei voor het bedrijf en waar hij begon in de garage bij het woonhuis, ging hij via maar liefst twee andere locaties naar de huidige locatie waar voorlopig nog groei mogelijk is.
Als ondernemer staat hij klaar voor zijn klanten, maar vooral maakt hij graag samen met anderen mooie dingen. Marc was dan ook gelijk enthousiast om als lid van Maashorst Ondernemers mee te werken aan het nieuwe product; het unieke boomstammetje. Een product waarmee onze leden zich kunnen laten zien als betrokken Maashorst Ondernemer.