SCHAIJK – Frank Westerman gaat op lezingentournee en komt naar Schaijk! Frank is journalist en schrijver. Inmiddels heeft hij 10 boeken op zijn naam staan. Bijzonder dat Frank naar Schaijk komt. Trots dat hij naast Parijs, Bratislava, Haarlem, Wageningen en Groningen ook Schaijk aan doet. De lezing die hij geeft in Hartje Groen is naar aanleiding van zijn laatste boek “Wij, de mens”

Over zijn boek:
Wie zijn wij? September 2003. In een grot op Flores, Indonesië, komt een fossiele oermens bloot te liggen van amper een meter groot. Rondom haar liggen skeletten van ratten zo groot als honden, olifanten zo klein als pony’s en een uitgestorven reuzenooievaar van 1 meter 80. Wat zegt deze spiegelwereld over wie wij zijn en waar wij vandaan komen?

Wij, de mens neemt de lezer mee op een filosofische wereldreis – van de Maasvallei tot op de vulkaanhellingen van Indonesië. De inzet is hoog. Want als wij de overtreffende trap van het dier zijn, waarin schuilt dan het onderscheid?

Georganiseerd door The Read Shop Express, Spijkers – Schaijk

Charme Camping Hartje Groen
Udensedreef 14
5374 RK Schaijk

Reserveren is noodzakelijk
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Hartje Groen en The Read Shop

Maandag 4 februari 2019 om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
€  5,00 inclusief kop koffie of thee