Maashorst Ondernemers begint 2019 met het uitrollen van de nieuwe doelstelling. Nieuwe website, nieuwe folder en naam aangepast voor meer bekendheid.

MAASHORST – De eerste ledenbijeenkomst van 2019 werd georganiseerd in de Muifelbrouwerij in Oss. Maandag 21 januari was er een grote opkomst, wat ook te maken had met de producten van de Muifelbrouwerij. Tijdens deze bijeenkomst werden ook de nieuwe doelstellingen voor 2019 van Maashorst Ondernemers gepresenteerd.

Na het welkomstwoord door voorzitter Twan van Bakel, vertelde bestuurslid Rian van Schijndel van Maashorst Ondernemers over de nieuwe doelstellingen van de stichting. Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website werden gepresenteerd onder het motto; ‘Als je jezelf serieus neemt, doen anderen dat ook’.  Met een nieuwe folder kunnen de leden weer nieuwe ondernemers enthousiasmeren en het ledenbord zorgt voor herkenbaarheid.
Het was een gezellige ledenavond waarbij weer volop nieuwtjes en wetenswaardigheden door de leden onderling gedeeld werden. Martin Ostendorf, eigenaar van de Muifelbrouwerij, kondigde aan dat hij op 16 februari zijn echte eigen brouwketels gaat openen.

Rian: “Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Als ondernemer in de Maashorst heb je binding met dit prachtige OERgebied en kun je samen het natuurgebied én je eigen onderneming op de kaart zetten. Door samenwerking, ontmoeting en informatievoorziening wil Maashorst Ondernemers jou als ondernemer laten profiteren van een groot netwerk in het Maashorstgebied.”
Voor alle leden was er tenslotte een leuke verrassing in de vorm van een houten ledenbord, mede mogelijk gemaakt door Maashorst Ondernemers Marc van Hemert van Lasertechniek Nederland, Twan van Bakel van Vakantiepark Zevenbergen en Kim, Paul en Paul van De Nistel Ontmoetingsplek.

Muifelbrouwerij
Muifelbrouwerij heeft als missie het ontwikkelen, produceren en verkopen van smakelijke en bijzondere speciaal bieren en dat doet de brouwerij al sinds 2007. De naam komt voort uit een samentrekking van Megen en Duivel. Martin Ostendorf vertelde vol enthousiasme over zijn passie en de collega-ondernemers kregen een kijkje in de keuken. Hierna werd nog even na-gemuifeld onder het genot van een lekker Muifelbiertje.

De nieuwe website is te vinden op www.maashorst-ondernemers.nl