Bij deze nodigen wij jullie uit om op maandag 21 januari samen met ons te proosten op het nieuwe jaar! Deze gezellige ledenavond vindt plaats bij De Muifelbrouwerij in Oss.

We hebben veel te vertellen!

Programma
19.30-20.00 uur Ontvangst
20.00-20.15 uur Voorstelrondje
20.15-21.00 uur De Kracht van de Maashorst
21.00-21.45 uur Rondleiding en Bierproeverij Muifelbrouwerij
21.45-22.30 uur Borrel

Maashorst Ondernemers- De Kracht van de Maashorst
Vol trots presenteren wij de plannen voor 2019. Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en website en nog veel meer! Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Als ondernemer in de Maashorst heb je binding met dit prachtige OERgebied en kun je samen het natuurgebied én je eigen onderneming op de kaart zetten. Door samenwerking, ontmoeting en informatievoorziening wil Maashorst Ondernemers jou, als ondernemer, laten profiteren van een groot netwerk in het Maashorstgebied.
Voor alle leden hebben we een leuke verrassing.

Muifelbrouwerij
Muifelbrouwerij heeft als missie het ontwikkelen, produceren en verkopen van smakelijke en bijzondere speciaalbieren. Dat doen ze al sinds 2007. De naam komt uit een samentrekking van Megen en Duivel. In het stadje Megen is de Muifelbrouwerij geboren in 2002 als hobbybrouwerij waar een Duvel-achtig bier al snel door het leven ging als een Muifel. Het logo van de brouwerij is een van de Megense karakteristieke gevels.
Muifelbrouwerij is gevestigd in Oss en heeft sinds kort een eigen brouwinstallatie. Jullie zijn dus één van de eersten die het brouwproces kunnen aanschouwen!

We horen graag of je bij deze ledenavond aanwezig bent. Je kunt je vóór 18  januari aan- of afmelden via info@maashorst-ondernemers.nl.

Maandag 21 januari • 19.30 – 22.30 uur •
Muifelbrouwerij, Vikingenweg 5, 5349 BT Oss
www.muifelbrouwerij.nl

Hopelijk tot dan! Namens het bestuur, Twan, Thea, Aardt, Dinie en Rian