OSS – Op zondag 20 januari 2019 vindt de ATB-toertocht plaats. Vertrek en finish bij Nelson City Resort Oss. Prachtige routes door de natuur van Herperduin, het noordelijke deel van de Maashorst, met bos, heide, duinen en vennen.

Kleedruimtes en douches
Bij Nelson City Resort Oss hebben we de beschikking over kleedruimtes en douches. En kun je je bagage veilig opbergen. Vooraf en na afloop van de tocht heb je de gelegenheid om iets te nuttigen in de gezellige Sportsbar of het restaurant.

Overnachten
Mocht je willen overnachten in één van de comfortabele hotelkamers dan kan dat natuurlijk ook.

Parkeren en fietsenstalling
Er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een grote fietsenstalling. Let op: deze stalling is niet bewaakt maar wij houden wel toezicht. Wij raden aan om voor de zekerheid gebruik te maken van een fietsslotje.

Routebeschrijving
De startlocatie Nelson City Resort Oss is goed bereikbaar, en ligt aan de grote invalswegen van Oss. Komend vanaf de A59 vanuit ‘s-Hertogenbosch of de A50 vanaf Uden/Veghel of vanaf Nijmegen rijdt je naar de Ruwaardsingel. Vanaf de Ruwaardsingel volg ‘Stadion’ en op de Saal van Zwanenbergsingel bij de rotonde rechtsaf (Johannes Zwijsenlaan). De parkeergelegenheid bevindt zich direct links bij het gezondheidscentrum of bij de tweede mogelijkheid rechtsaf. Vanaf de parkeergelegenheid is het 100-200 meter fietsen naar de fietsenstalling en inschrijving.

Parkeren is gratis op de hierboven beschreven parkeerplaatsen. Er mag door deelnemers niet worden geparkeerd op de afgesloten parkeerplaats van Nelson City Resort Oss / Fitland (dat is alleen voor hotelgasten). Parkeren aan de Nelson Mandelaboulevard is niet toegestaan.

Starttijd
Er kan gestart worden vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur. Deelnemen geschiedt op eigen risico.

Afstanden
Deze afwisselende tocht, met afstanden van 30 en 45 kilometer, voert door de prachtige natuur van Herperduin (noordelijke deel van de Maashorst) en doet ook minder bekende stukken aan. Je kunt genieten van de mooie heidevelden, bossen en landschappen in de omgeving.
Nelson City resort
Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ Oss

  • € 5,00 voor niet-leden
  • € 4,00 voor NTFU-leden