SCHAIJK – Muziektheatercompagnie ‘Onder de Appelboom’ is eindelijk weer eens in de regio te horen en te zien. Na een jaar van omzwervingen strijkt dit illustere drietal rondom meesterverteller Hugo Naessens neer in Schaijk. De voorstelling heet ‘Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft?’ – een verwijzing naar een uitspraak van de moeder van Naessens, die vanuit de hemel met karakteristieke dominantie aan aardse touwtjes trekt.

Meer dan een uur fijnzinnige vertelkunst, gelardeerd met clowneske scènes , bizarre plotwendingen, ontroerende liedjes en prachtige muziek van componist/pianist Paul Gelsing. Samen met de aardse klanken van de basklarinet van Angela Kreeftmeijer vormen ze een betoverend geheel, dat luisteraars regelmatig doet twijfelen tussen lachen en huilen (en alles daar tussenin.)

Waar: de Huiskamer van de Charme Camping Hartje Groen. Wanneer: zondag 30 december om 11u (zaal open om 10.30u). Voorafgaand is koffie/thee verkrijgbaar en na de voorstelling is er de mogelijkheid om met een lekkere lunch mee te doen. Hoe: reserveren kan via een mail aan onderdeappelboom@ossiamusica.nl
Kaartjes kosten €12,50 (vermeld eventuele deelname aan de lunch: soep, rijk belegde broodjes en koffie, thee, jus d’orange €13,-)