Atelier Anders is een galerie met educatief-atelier waar bezoekers aan de slag kunnen met beeldende kunst. Zowel kijken als doen laat men Anders naar kunst kijken.

Exposities
De galerie van Atelier Anders biedt de lokale en jonge kunstenaar een podium. De diversiteit in het werk wat getoond wordt in de exposities, geeft een beeld van de generatie hedendaagse kunstenaars in de omgeving van Schaijk.

Met de toegankelijk geprijsde collectie van de galerie, kan iedereen een kunst collectie beginnen. Voelt u zich geen verzamelaar, maar kunt u wel van kunst genieten? Kom een keer kijken en een kopje koffie of thee drinken. Voor elke expositie ontwikkeld ontwikkelt Atelier Anders een kleine documentaire, waarin de kunstenaar zelf uitleg geeft over het werk.

Workshops
Door kunst en cultuur op een spelende manier te benaderen, kan men anders kijken en nieuwe dingen ontdekken. Atelier Anders ontwikkelt en voert kunst educatie uit voor scholen, musea en bedrijven, op locatie en in de galerie. U kunt bij Atelier Anders ook gebruik maken van de CJP-pas.

Voor de particulier zijn er verschillende workshops in de galerie. Kijk op de website voor het actuele workshop aanbod.

‘Atelier Anders laat je verliefd worden op beeldende kunst’

Atelier Anders
Contactpersoon: Lia Verstegen
Schutsboomstraat 53
5374 CB Schaijk
06-25641933
info@atelier-anders.nl
www.atelier-anders.nl

Atelier Anders doet het Anders!

Social Media
Social Media

Lia van de Goor-Verstegen

Oprichtster Lia van de Goor-Verstegen (1990) heeft met haar achtergrond als docent beeldende kunst en vormgeving , de passie om mensen te inspireren met beeldende kunst en het te verklaren en uit te leggen. Ze wil kunst toegankelijk maken voor iedereen en begrijpelijk voor alle doelgroepen, door de kunst eigen te maken.
Het is dan ook belangrijk dat mensen niet alleen van kunst genieten door ernaar te kijken, maar ook worden meegenomen in de gedachtegang van de kunstenaar en zodat ze het werk echt kunnen ervaren. Dit kan doormiddel van het uitproberen van de techniek die een kunstenaar gebruikt, de zelfde inspiratie bronnen van een kunstenaar te zoeken of mee te kijken in het atelier.