Vakantiepark Zevenbergen is een ideaal vakantieadres voor mensen die van rust en privacy houden in een prachtige bosrijke omgeving. Het kleine intieme park is centraal gelegen in het natuurgebied De Maashorst, in het buitengebied van het dorp Heesch (gemeente Bernheze). Behalve vakantiegangers wonen er ook veel fazanten en sierwatervogels. De 21 bungalows zijn heel verschillend. Van geschakeld tot vrijstaand, van 33 m2 tot 70 m2, gelijkvloers of met een verdieping en met een vide als slaapkamer, tot aan drie slaapkamers. U kunt met maximaal zes personen bij ons verblijven. De bungalows zijn allemaal compleet gemeubileerd en gestoffeerd en beschikken uiteraard over wifi. Aan u de keuze of u bad- en bedlinnen wenst.

Voldoende vertier voor jong en oud; van kleine speeltuintjes voor de echte jonge gasten tot aan een basketbal basket, tafeltennistafel, jeu de boules baan, voetbalveld en een kunstgras tennisbaan waardoor jong en oud sportief aan haar trekken kan komen.

Kortom.; zoekt u rust, privacy en het plattelandsplezier met Brabantse gezelligheid en gastvrijheid dan biedt vakantiepark Zevenbergen u vele mogelijkheden op niveau.

Vakantiepark Zevenbergen
Contactpersoon: Twan van Bakel
Vergaertweg 4
5384 RS Heesch
info@vakantieparkzevenbergen.nl
www.vakantieparkzevenbergen.nl

Brabantse gezelligheid en gastvrijheid

Twan van Bakel
Twan van Bakel

Twan van Bakel

Met mijn lieftallige vrouw Kim heb ik twee kids; Tim en Evy. Samen met onze lieve hond, Roef (een zwarte Field Trail Labrador) woon ik in Heesch.

Buiten mijn werk om loop ik hard en probeer ik tegen een balletje aan te trappen. In 1996 heeft mijn vader het bedrijf opgestart. Na jaren samengewerkt te hebben, heb ik het stokje in 2016 overgenomen. Natuurlijk werkt mijn vader nog steeds, met veel plezier, mee in het bedrijf. Het allermooiste aan het ondernemen vind ik, de vrijheid die je zelf kunt creëren en dat je een zeer divers takenpakket hebt als MKB-er. En in deze sector heb je altijd plezierige en vrolijke mensen om je heen. Wel zo fijn;)