Tegen de stuifduinen van Bedaf ligt vakantiepark Sandberghe. Hier ontmoet je de prachtige omgeving van natuurgebied de Maashorst. Snuif de frisse boslucht op en geniet van de afwisselende natuur. Rust uit en relax, ga op avontuur en beleef. Hoe fijn is het om de dagelijkse sleur te vergeten en te verdwalen in het moment. In een andere omgeving zijn. Andere dingen zien en doen. Een weekje voor jezelf, je familie en je vrienden. Ontdekken, ontstressen, onthaasten, ontspannen, ontmoeten… Ja, óntmoeten. Het even lekker niet hoeven. Dát is Sandberghe. Een mooie plek om te verdwalen…

Sandberghe
Contactpersoon: Rems Verbossen
Schansweg 3A
5406 TP Uden
0413-262585
info@sandberghe.nl
www.sandberghe.nl

Bourgondisch genieten en alle tijd om te onthaasten. Snuif de frisse boslucht op en ontdek de afwisselende natuur.

Social Media

Eigenaar: Rems Verbossen