Een ruim opgezet bospark midden in de natuur, tevens een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de interessante omgeving. Dorpjes en kleine historisch stadjes, zoals Ravenstein, Megen en Grave, waar de Brabantse gemoedelijkheid nog leeft en mensen de bezoekers graag zien komen. Het park omvat twee bungalowgedeelten, een zomercamping en groepvilla Wevershof, evenals twee restaurants, die het gehele jaar geopend zijn. Op het park zelf vindt je een prachtig overkapt zwembad, geopend van 1 april tot en met eind herfstvakantie, met apart kinderbad en een grote zonneweide, een minigolfbaan, tennisbaan en drie speelterreinen. En niet te vergeten het natuurlijke speelbos en de gigantische zandbak in de vorm van stuifduinen, direct naast het bungalowpark.

Op het vakantiepark hebben we bewust gekozen voor rust. Op het autovrije terrein Herperduin kunnen kinderen onbekommerd spelen en rennen. Binnen een straal van 15 km zijn er prima uitgaansmogelijkheden voor de grotere jeugd en volwassenen. Er kan natuurlijk ook volop gewandeld en gefietst worden in de directe omgeving en in natuurgebied De Maashorst.

Vakantiepark Herperduin
Schaijkseweg 12
5373 KL Herpen
0486-411383
info@herperduin.nl
www.herperduin.nl

Op het autovrije terrein Herperduin kunnen kinderen onbekommerd spelen en rennen.

Social Media

Conny van Dijk