Teamspirit, teambuilding, en mindfulness voor je teamdag of vriendendag. Een uitje waarin je wordt teruggeworpen op jezelf in het hier en nu. Actief genietend van de natuur en lekker eten. Creatief uit je dak met splashpaint, een Hollandse klomp of teambuildend smoelen schilderen

Duurzaam en gezond? Kies dan een workshop vegetarisch koken of gewoon koken omdat het gezellig en lekker is Smoothies maken met spullen uit de tuin is een leuke ochtend-lunch activiteit. De Maashorst in zo ongelooflijk mooi. Ontdek dit met een ezel, een GPS speurwandeling, op de fiets, met een IVN gids of bezoek de schaapsherder op de Maashorst puur natuur genieten.

Uitstapjesspecialist.nl
Contactpersonen: Kees en Dinie van den Brenk
Broksteeg 2
5374 BE Schaijk
06 46291732
www.uitstapjesspecialist.nl

 Het ultieme teambuilding of familie-uitstapjes waar jong en oud aan mee kunnen doen.

Social Media
Social Media

Kees en Dinie van den Brenk

We zijn gek op buurten, samen eten(koken) en Netflixen. We gaan graag uit eten en naar goede cafés. In onze vakantie hebben we genoeg aan een backpack voor een wandeltrektocht, alhoewel een stedentrip en cultuursnuiven ook goed besteed is aan ons. Kees is verslaafd aan sudoko’s en Dinie aan Facebook. Op onze voormalige champignonkwekerij leven we samen met onze dieren en delen we onze ruimtes met onze klanten. Schrijven, tuinieren en creatief bezig zijn is de hobby die gedeeltelijk ons werk is geworden. We vinden het leuk om collega’s te leren kennen en samenwerkingen te zoeken.