Stichting PIB organiseert activiteiten ten aanzien van Biowalk in samenwerking met Synchroon, IVN, DVN, Ziekenhuis Bernhoven, die drie rondom gelegen gemeenten en KBO. De wandelingen worden uitgevoerd in natuurgebied De Maashorst onder professionele begeleiding in samenwerking met vrijwilligers. De deelnemers zijn, met name, mensen met diabetes type 1 en 2. Per jaar zullen er tien edities plaatsvinden en worden de deelnemers onderverdeeld in type 1 en 2; dit in verband met de daarop gerichte begeleiding.

De wandelingen, met een structureel karakter, zijn een aanzet om mensen in beweging te krijgen. Dit zijn tevens ook de hoofdactiviteiten van de stichting; mensen met een chronische aandoening, structureel aan het bewegen krijgen.

Stichting PIB
Contactpersoon: Anne Marie van Duivenboden
Hekkeslag 30
5404 MN Uden
06-20818811
bodyvisionuden@gmail.com
www.stichtingpib.com

Kwaliteit van leven verbeteren

Social Media
Social Media

Anne Marie van Duivenboden

Anne Marie woont met haar samengesteld gezin met vier kinderen. Alles wat met bewegen, sport, gezondheid, ontspanning en lekker leven te maken heeft doet zij buiten haar werk om het liefst. Anne Marie is haar bedrijf PIB in 2013 begonnen. Zij wil op een laagdrempelige manier een doelgroep bereiken voor wie bewegen heel belangrijk is.

Het belangrijkste doel is om kwaliteit van leven te kunnen verbeteren door middel van verschillende activiteiten te organiseren onder deskundige begeleiding.

Anne Marie: “Als mensen gaan beleven dat bewegen leuk is en het hun gezondheid verbetert en daardoor gezonder en gelukkiger in het leven staan, dat is mijn allerbelangrijkste taak als ondernemer.”

Zuid-Frankrijk is de favoriete vakantiebestemming van Anne Marie en verder wil zij nog graag kwijt dat zij een groot samenwerkingsverband met eerste lijn zorg, verschillende beweegaanbieders, gemeenten, onderwijs en bedrijfsleven hebben. Door integrale samenwerking kunnen zij meer bereiken en daar doen zij dan ook hun uiterste best voor.