RoosRaakt

Welkom bij Roos Raakt.

Roos Raakt helpt je met teksten die recht op het doel afgaan. Geen omweggetjes of hindernissen, maar dwars-door-het-midden en recht voor z’n raap. Ik schrijf jouw verhaal zelf of ik maak wat er al ligt nog beter. Iemand nodig die meedenkt over tone of voice of concept? Ik geef je de nodige inspiratie.

Met ervaring en kennis, maar zeker ook op gevoel maakt zij van een goed verhaal een écht een goed verhaal. Roos zorgt ervoor dat de tekst taalkundig correct is en dat het leest als een trein. Je kunt Roos ook inzetten voor het schrijven van teksten. Haar schrijfstijl is helder en toegankelijk, doorspekt met gevoel en het liefst voorzien van een tikkie lef. Roos schudt haar lezer graag een beetje wakker. Meestal schrijft zij artikelen voor magazines, corporate stories, webteksten, blogs of posts voor social media.

Roos Raakt
Contactpersoon: Roos Griffioen
Buitenveld 3
5411 TR Zeeland
06-13580257
info@roosraakt.nl
www.roosraakt.nl

Haar schrijfstijl is helder en toegankelijk, doorspekt met gevoel en het liefst voorzien van een tikkie lef

Social Media
Social Media

Roos Griffioen