Restaurant De Kriekeput in Herpen is een locatie voor jong en oud waarbij er lekker gegeten kan worden in de eeterij. Op het menu staan heerlijke vlees- en visgerechten, maar ook pannenkoeken. Voor de lunch kun je terecht voor lekker knapperige belegde broodjes of huisgemaakte soep. De eeterij is sfeervol ingericht en heeft aansluitend een schitterend terras in een bosrijke omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen. De Kriekeput is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en tevens officieel Natuurpoort van Brabant en natuurgebied de Maashorst. De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets-, wandel- en ruiterroute.

Bij de Eeterij kun je op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. Tevens kun je met kleine en grotere groepen in ons restaurant terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ. Kom gerust eens langs in restaurant De Kriekeput in Herpen, zodat je zelf kunt beleven wat bedoeld wordt met Puur Brabants Genieten; laagdrempelig én met veel aandacht voor streekproducten!

Restaurant de Kriekeput
Contactpersoon: Tamara Klein
Schaijkseweg 3a
5373 KL Herpen
0486-415100
kriekeput@herperduin.nl
www.kriekeput.nl

Bij De Kriekeput kun je op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje

Social Media

Eigenaren: Norman Wildenborg en Tamara Klein