Wij beschikken over een gezellige familiecamping met kampeer en vaste plaatsen. Daarnaast bieden wij groepsaccommodaties, ook in het prachtige Sauerland, en verhuurchalets aan. De vier groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 24, 24, 30 of 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers. Hierdoor vind je bij de Heidebloem vast een geschikte accommodatie afgestemd op jouw wensen en eisen! Ook hebben wij een prachtige locatie voor je beschikbaar in het schitterende Sauerland, Duitsland. Ons recreatiepark biedt vele faciliteiten op eigen terrein zoals onder andere tennisbanen, een grote speeltuin, openluchtzwembaden, een sportveld, jeu de boules banen, fietsverhuur en een speelbos. Volop mogelijkheden om je vrije tijd zo prettig mogelijk door te brengen.

De ongedwongen sfeer, onze flexibiliteit en vooral onze persoonlijke aandacht maken je verblijf op ons park tot een gezellige tijd om er echt even helemaal uit te zijn met familie, vrienden of collega’s. Voor elk wat wils! Recreatiepark De Heidebloem organiseert activiteiten voor groepen. Sportief en creatief, aangepast aan jullie gezelschap, leeftijd etc, zorgen wij voor een leuke invulling van jullie dag!

Recreatiepark de Heidebloem
Noordhoekstraat 5
5374 SC Schaijk
0486–461525
info@deheidebloem.nl
www.deheidebloem.nl

Samen sterk

Social Media

Mirjam van Vliet