De Verrijking is een onafhankelijk bureau en voelt zich sterk regionaal betrokken. De Verrijking richt zich op: recreatie, natuur, voeding en kunst & cultuur. De Verrijking denkt met u mee en deelt haar ideeën. Zij organiseert, coördineert, en creëert. Dat is de kracht van de Verrijking.

Al meer dan tien jaar is Marij van der Leest de drijvende kracht achter De Verrijking. Professioneel actief in het organiseren en begeleiden van projecten en evenementen. Marij denkt graag mee en denkt voor graag verder. Het begint bij een idee waar zij kritisch naar kijkt en waarbij zij op een creatieve manier de mogelijkheden onderzoekt. Altijd in goed overleg en samenwerking met haar opdrachtgevers.

De Verrijking is er van overtuigd dat samen iets moois neerzetten en samen iets ondernemen het leven verrijkt. Vandaar dus ook die bijzondere bedrijfsnaam. Of dat met collega’s, vrienden of met familie is, dat maakt niet uit. Oss heeft veel te bieden, Actief, Creatief, Culinair en Recreatief. Ontmoet elkaar en laat je verrassen… voorál leuk om te doen!

De Verrijking
Contactpersoon: Marij van der Leest
Raadhuislaan 2a
5341 GM Oss
06-15082914
info@de-verrijking.nl
www.de-verrijking.nl

De Verrijking denkt met u mee en deelt haar ideeën

Marij van der Leest