Ontmoetingsplek voor jong en oud; dat is de Nistel. Een zorgonderneming in een natuurlijke omgeving, gespecialiseerd in dagbesteding op maat voor mensen met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen De Nistel worden verschillende vormen van dagbesteding aangeboden. Zoals werken in de horeca, in het groen, in de binnenwerkruimte en in de houtwerkplaats. Knus, gemoedelijk maar zeker ook gericht op kwaliteit. De Nistel biedt een afwisselende arbeidssetting waarin de medewerkers werkzaamheden verrichten voor zowel bezoekers als voor bedrijven en lokale ondernemers.

In de Nistel wordt al 43 jaar gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking, eerst als vakantieoord en later door Dichterbij. Op dit moment werken 20 mensen met een beperking, 30 vrijwilligers en een paar betaalde krachten iedere dag aan een plek waar mensen uit Nistelrode en omgeving kunnen samenkomen.

De Nistel
Contactpersoon: Kim Rademaker
Piet Geersdijk 2
5388 VA Nistelrode
0412-611307
info@de-nistel.nl
www.de-nistel.nl

Ontmoetingsplek voor jong en oud; dat is de Nistel

Paul & Kim Rademaker en Paul Eijkelkamp

Kim
Met een solide basis van werken binnen de zorg, mijn voorliefde voor mens, dier en natuur en mijn passie voor koffie is De Nistel voor mij een langgekoesterde wens die in vervulling gaat.

Paul
Creativiteit, doelgerichtheid en vernieuwend denken met het oog op kwaliteit: werken op en aan De Nistel is mij op het lijf geschreven.

Paul Eijkelkamp
Werken met humor, respect, rust en ruimte, betrokkenheid en de dag afsluiten met een glimlach: al deze voor mij zo belangrijke facetten komen samen op De Nistel.