Welkom bij Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk. Jaarlijks organiseren wij een vijftal wandelevenementen; de Snerttocht Schaijk, die wij organiseren samen met Restaurant-Zaal-IJssalon ‘Nieuw Schaijk’, en altijd wordt georganiseerd op de 4e zaterdag van januari, de Maashorstwandeltocht, die plaatsvindt op de 4e zondag van juni, het Walking Event De Maashorst, dat altijd wordt georganiseerd op de laatste zondag van maart, de Avond 4 Daagse en de Pater Vos Tocht die samen met Stichting Pater Vos georganiseerd wordt op de 2e zaterdag van oktober.

Voor al onze evenementen geldt dat je jezelf kunt inschrijven op het startburo.

De eventuele voorinschrijving is niet verplicht. Al onze evenementen worden georganiseerd onder auspiciën van de KWBN en de sponsoren van Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk zijn: Albert Heijn vestiging Schaijk, Weekmarkt Schaijk Eureka Logistiek, van Tilburg Sport Nistelrode, Emté Supermarkten vestiging Schaijk en de Lotto ®.

Ons Genoegen Schaijk wandelvereniging
Contactpersoon: Rudy van der Wijst
Korte Spruit 5
5374 JC Schaijk
06-16464112
www.wandel-og.nl

Jaarlijks organiseren wij een vijftal wandelevenementen

Rudy van der Wijst