Naturistencamping De Peelrand is op de eerste plaats geëindigd bij de BlootKompas! Awards 2021 in de categorie verenigingsterrein!
In het bourgondische Brabant, gelegen tegen het prachtige natuurgebied de Maashorst, vind je naturistencamping De Peelrand. Camping De Peelrand staat voor rust, privacy en een aangenaam verblijf.

Faciliteiten naturistencamping De Peelrand
De camping biedt moderne voorzieningen, er is een overdekt zwembad inclusief peuterbad en je kunt je lekker opwarmen in de sauna. Ook voor kinderen is deze locatie een fijne plek, ze kunnen al hun energie kwijt in de ruimte speeltuin. Houd je van een beetje gezelligheid in de avonden? Ga dan eens naar een feest- of thema-avond! Ook in de omgeving is er genoeg te doen, zowel voor jong als oud. Ben je mindervalide? Naturistencamping De Peelrand in Nederland is goed toegankelijk.

Het Prettig Bloot-label prijkt aan de muur
Locaties met een Prettig Bloot-label hebben met NFN Open & Bloot afspraken gemaakt over de vijf kernwaarden: veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Je kunt dus veilig en prettig bloot recreëren op locaties met dit label. Naturistenvereniging de Peelrand heeft dit label van NFN ontvangen.

Naturistenvereniging De Peelrand
Contactpersoon: Leo van Otterdijk
Weversweg 5/1
5411 RX Zeeland
06-23387594
info@peelrand.org
www.peelrand.org

Heel plezierig naturisme!

Social Media

Eigenaar: Leo van Otterdijk