Al sinds 2006 huurbrouwt voormalig hobbybrouwer Martin Ostendorf er vrolijk op los. In de beginperiode bij verschillende Nederlandse collega-brouwers, rustig groeiend naast een stabiele baan in de farmaceutische industrie. Maar de laatste jaren groeiden de Muifelbieren zo hard dat Martin de stap heeft gewaagd en zijn baan heeft opgezegd. In februari 2018 zijn er via een succesvolle crowdfunding campagne genoeg middelen beschikbaar gekomen voor een eigen brouwinstallatie. De brouwerij sinds januari 2019 volledig operationeel en brouwt Muifelbrouwerij dus nu ook zelf!

Waar staan de Muifelbieren voor?
Passie en topkwaliteit samen in je glas. Heerlijke craft bieren uit het Brabantse Oss.

Zuster Agatha lekkerste bier van Brabant
Muifelbrouwerij brouwt momenteel meer dan 15 bieren. Naast het winnen van de prijs “Lekkerste bockbier van Nederland” in 2016 en in 2018 met D’n Ossebock, werd de rijke quadrupel Zuster Agatha in 2015 uitgeroepen tot “Lekkerste bier van Brabant”. Het assortiment kent een sterk basis met de quadrupel Zuster Agatha, de tripel Broeder Everardus en het blonde bier D’n Ossekop. Daarnaast brouwt Muifelbrouwerij een aantal opvallende bieren zoals een imperial stout Black Bastard, het unieke whiskybier Beerskey maar ook een alcohol-vrije IPA CraAzy IPA.

Muifelbrouwerij
Contactpersoon: Martin Ostendorf
Vikingenweg 5
5349 BT Oss
06-40560581
muifelbrouwerij@gmail.com
www.muifelbrouwerij.nl

Onze missie is het produceren van excellente bieren in zo divers mogelijke stijlen

Social Media

Martin Ostendorf