Op camping Driehuis kunnen gasten het boerenleven proeven terwijl ze lekker genieten van de Brabantse gastvrijheid en natuur. Achter de boerderij van Chris, Marij en hun vier kinderen ligt de minicamping waar hun gasten van het echte boerenleven kunnen proeven. In en rondom Reek, waar minicamping Driehuis gesitueerd is, ligt een aantal een aantal prachtige natuurgebieden zoals de Maashorst, het Raamdal en Landgoed Tongelaar, waar het uitstekend wandelen en fietsen is. Steden als Oss, Uden Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven zijn binnen handbereik voor een dagje uit.

Wist je ook dat het op minicamping Driehuis milieuvriendelijk kamperen is? Het warme water komt van de zonneboilers en ook de elektriciteit wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Het afval wordt voor het grootste deel gescheiden ingezameld. Minicamping Driehuis biedt: 25 ruime kampeerplaatsen allemaal voorzien van elektra met goed waterdoorlatende grond, diverse picknicktafels, gratis gebruik van wifi, goede en schone sanitaire voorzieningen, vier toiletten, vijf douches waaronder een familiedouche, afwasplaatsen binnen en buiten, chemisch toilet, wasmachine (tegen betaling), parkeergelegenheid buiten het kampeerveld en een kampvuurplaats.

Minicamping Driehuis
Driehuizerweg 15
5375 KN Reek
0486-475907
info@minicampingdriehuis.nl
www.minicampingdriehuis.nl

Samen sterk

Chris en Marij de Bruin

Social Media
Social Media

Chris en Marij de Bruin wonen met hun vier kinderen in Reek, een klein dorpje in Noord-Brabant. Achter hun boerderij met jongvee is de minicamping waar zij hun gasten laten genieten van de Brabantse gastvrijheid en waar zij hun gasten van het echte boerenleven laten proeven.