Het no-nonsense administratiekantoor in Nistelrode. Met als drijvende krachten Peter Maas en Jelle van Oss, bij wie de complete administratie in goede handen is. Tot het dienstenpakket behoort het compleet verzorgen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, fiscale aangiften, prognoses en desgewenst zelfs de complete administratie. Natuurlijk maakt Maas & van Oss hierbij gebruik van alle online-mogelijkheden die op het vlak van boekhouden worden geboden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn bij alle diensten de uitgangspunten waarop Maas & van Oss werkt. En altijd met korte lijnen om zo letterlijk en figuurlijk dichtbij de klant te staan, zodat naar wens invulling wordt gegeven aan de garantie dat de administratie bij Maas & van Oss in goede handen is.

Maas & van Oss Administratie en Advies
Contactpersoon: Jelle van Oss
Tramstraat 25
5388 GE Nistelrode
0412-617491
info@maasenvanoss.nl
www.maasenvanoss.nl

Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit

Jelle van Oss & Peter Maas

Jelle woont samen met zijn vrouw Gerdien in Nistelrode en samen hebben dochter Judith en zoon Luc. In zijn vrije tijd wandelent hij vaak of is op zijn wielrenfiets in de natuur te vinden. Jelle is op 1 januari 2007 met Maas & van Oss Administratie en Advies begonnen en het mooiste aan zijn werk vindt hij zijn klanten geheel ontzorgen.