Na een aantal jaren ervaring bij buitensportbedrijven is M2E Outdoor spullen aan gaan schaffen en met een buitensportbedrijf gestart. Inmiddels zijn er vele materialen bij gekomen en dit blijft nog steeds groeien. Doordat er goede afspraken zijn gemaakt met andere buitensportondernemers kan M2E Outdoor onderling ook materialen van elkaar huren, zodat zij een nog groter aanbod aan activiteiten kunnen bieden. Daarnaast bieden ze verschillende arrangementen aan. Het team is inmiddels behoorlijk uitgebreid met flexibele medewerkers. Alle medewerkers zijn super gemotiveerd en ieder heeft zijn of haar eigen specialiteiten. Door regelmatig diverse cursussen en opleidingen te volgen specialiseert M2E Outdoor ook steeds meer op diverse activiteiten.

M2E Outdoor is aangesloten bij Sport Institute Europe en bovendien SBB gecertificeerd. Een goede en vooral spontane, vrolijke begeleiding is voor M2E Outdoor het allerbelangrijkst, zodat de activiteit die aangeboden wordt een onvergetelijke ervaring wordt! Eigenaar en oprichter Daan van den Hövell is begonnen met M2E Outdoor in juli 2008. De naam M2e is een afkorting die staat voor More To Explore dat een afgeleide van een scouting slogan is.

M2E Outdoor
Contactpersoon: Daan van Hövell
Van Binsbergenstraat 6
5388 AL Nistelrode
06-615180987
info@m2e-outdoor.nl
www.m2e-outdoor.nl

More To Explore

Social Media
Social Media

Daan van Hövell

Als eerste zal ik mijzelf voorstellen: Ik ben Daan van Hövell, eigenaar en oprichter van M2e outdoor. M2e outdoor is officieel gestart in juli 2008. Mijn intrede in de buitensport is eigenlijk ontstaan vanuit de scouting (een jeugdvereniging). Inmiddels ben ik al een heel aantal jaren leiding binnen deze vereniging. De naam M2e is een afkorting die staat voor More To Explore dit is een afgeleide van een scouting slogan.

De meeste activiteiten van onze scoutinggroep waren al gericht op de buitensport, vaak begeleid door ingehuurde bedrijven. Zo kwam ik ook in contact met diverse buitensportbedrijven in de omgeving van Nistelrode (onze vestigingsplaats).